Apparaten en accessoires
Kip met romige groenten saus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water600 g
-
wortelen in stukken gesneden130 g
-
bleekselderij in stukken gesneden60 g
-
50 g verse peterselieselderij bladeren60 g
-
1 kippenbouillonpasta, huisgemaaktkippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
kipfilet in repen gesneden (5 cm x 2 cm)600 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
vers gemalen peper plus extra naar smaak¼ tl
-
verse champignons in plakjes gesneden150 g
-
meel40 g
-
room100 g
-
Worcestershire saus (optioneel)1 tl
-
citroensap1 tl
-
ongezouten boter in stukken gesneden60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
39 g
Calorieën
1693 kJ /
405 kcal
Vetten
22 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cottage pie
1 godz. 10 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Steak Stroganoff
45 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min